CC Ejendomme

Carl R Christensen – Calle – er grundlægger og direktør i ejendomsselskabet CC Ejendomme Køge ApS. Carl R Christensen har beskæftiget sig med ejendomme siden 1980 hvor han købte sin første ejendom, i en alder af blot 21. Og har siden arbejdet med ejendomsudvikling.

Carl R Christensen har ligeledes mere end 20 års erfaring med udvikling og opførelse af bygninger til dagligvarebutikker. Har bl.a. opført ca. 20 af slagsen, senest Aldi i Slagelse på Idagårdsvej, samt Superbest og Jem og Fix i Haslev og to butikker på Prins Jørgens Alle 2 i Vordingborg med 10 ejerlejligheder på 1. sal. Carl R Christensen største projekt har været Den Hvide By i Køge, hvor han har stået for udviklingen af den oprindelige ”Codan Gummi Fabrik” et område på 285.000kvm. Som I dag fremstår som et meget attraktivt erhvervsområde med mere end 100 erhvervslejemål.

Firmaets domicil er på Strandevejen 2 B i Køge i Kureers Gård som er en tidligere Ford forhandler og autoværksted, som Carl R Christensen har omdannet til spændende erhvervslokaler, som bl.a. huser Spar Nord, Ejendomsmægler, læge mv.

Carl R Christensen er uddannet i den finansielle verden og har arbejdet i bankmiljøet i mange år, bl.a. som bankdirektør i Roskilde Bank og Jyske Bank. Carl R Christensen har ligeledes altid været aktiv i sportsverden dels som træner og dels som leder og kender betydningen af et godt netværk og frivilligt arbejde. Carl R Christensen er bestyrelsesformand i Team Sydhavsøerne A/S, som han selv har været medstifter af for 11 år siden.. Men har også en fortid som adm. Direktør i Herfølge Boldklub, samt som træner og bestyrelsesmedlem i Køge Håndbold Klub.

CC Ejendomme administrerer mere end 70 ejendomme og op imod et par hundrede lejemål, primært indenfor erhverv. Selskabet tilbyder alt indenfor ejendomsadministration- og udvikling, samt formidling af ejendomme og assistance med udviklingsprojekter. Udførelse/gennemførelse af byggesager dels egne men også for fremmede.

Udover Carl udgøres firmaet af et administrationsteam, Susanne Juul Mortensen og Helle Madsen, Bjørn Müller samt en overordnet controller der varetager controlling af ejendomsselskaber og udviklingsprojekter. Firmaet arbejder sammen med en stor række af lokale håndværksfirmaer ved udførelse af byggeopgaver.

Idégrundlag:

  • At være bredt funderet inden for ejendomsadministration, udvikling og formidling.
  • At være alsidig og bredt favnende indenfor alt med ejendomme og selskaber og ikke mindst kende grænsen for, hvornår deciderede rådgivere skal implementeres.
  • At være på forkant med situationen.

Læs mere her »

cc_ejendomme

 

« Tilbage