DreistStorgaard

Det er DreistStorgaards vision at være den bedste partner for vores kunder – og vi mener, at dette opnås gennem kvalitet, tilgængelighed, engagement og hurtighed.

Vi er et full-servicekontor, der rådgiver både private, det offentlige og virksomheder med alt fra juridiske problemstillinger til økonomiske analyser.

Vi arbejder hver dag på at gøre en forskel inden for:

  • Erhvervsrådgivning
  • Privatrådgivning
  • Ejendomsadministration
  • Inkassobehandling
  • Økonomisk rådgivning

Vi er et regionalt kontor, der med vores lokale nærvær og mangeårige kendskab til lokale forhold, kan tilbyde en meget personlig og målrettet rådgivning. Ved hjælp af et stort engagement og høj faglighed finder vi de løsninger, som skaber resultater for vores kunder.

Vi er tilgængelige, når du som klient har behov for det, og vi tilpasser på den måde vores rådgivning til din situation og dine behov.

Vores samlede størrelse gør, at vi kan være personlige og samtidig kan skræddersy vores rådgivning, afhængig af sagens karakter og omfang, ved at inddrage specialister inden for specifikke områder.

Læs mere her »

Dit advokatfirma heddder nu DreistStorgaard DreistStorgaard er et full-servicekontor, der rådgiver både private, det offentlige og virksomheder med alt fra juridiske problemstillinger til økonomiske analyser.

 

« Tilbage