Krohns Køkken

Hvad får du hos Krohns Køkken:

​Når du køber mad hos Krohns Køkken får du høj kvalitet og gode råvarer. Det er det traditionelle klassiske køkken med et strejf af middelhavet.

Hos Krohns Køkken går vi op i gode råvarer og vi kan godt lide at lege med retterne og derved give dem vores eget præg og når vi siger hjemmelave, så mener vi hjemmelavet.

Hvis du holder dit arrangement i vores lokaler, får du altid en kyndig vejledning og gennemgang af vores menuer og vinsortiment. På selve dagen vil I altid blive mødt at et smilende og veloplagt personale. Vi er der for jeres skyld.

Vi står på mål for den gode smag

​Vi har muligheden for at tilbyde alt fra firmaarrangementer, fødselsdage, barnedåb, receptioner, produktlanceringer, konfirmationer. Ja der er ingen grænser. Alt kan naturligvis også fås som ud af huset, hvis jeres arrangement skal holdes hjemme eller på anden lokation.

Vi har samtidig mulighed for at sende både kokke, tjenere og opvasker med ud til jeres arrangement. Hvis I ønsker at holde en grilfest med f.eks. helstegt pattegrid, som Steen er meget kendt for, kommer vi med gril og Steen er selv er med til at styre grillen.

Som firma har I mulighed for at få en skræddersyet frokostordning der passer til netop jeres behov. Det kan være hver dag, et par gange om ugen eller måneden. Naturligvis leveret til jer.

Læs mere her »

Krohns Køkken er medlem af Køgebugt.net

« Tilbage